Maak kans op een parachutesprong voor 2 personen.

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

 

Jij kan nu een parachutesprong winnen voor 2 personen. Dus je gaat samen. Facebook Like ons en deel het bericht van de prijsvraag met wie je wilt springen.

 

Goedkoop parachutespringen in Nederland en Vlaanderen met lage kosten bij een paracentrum te Apeldoorn, Brabant, Charleroi, Eelde, Enschede, Lmburg, Namen, Rotterdam, Seppe, Schaffen, Spa, Texel, Venlo of Zeeland ook indoor skydive kado.

Tandemsprong doen!
Nu ook als cadeaubon leuke experiences!!

 

ONLINE bestellen voor zowel cadeaubon of gelijk met datum

 

Te duur, eng of twijfelt u? Paragliding is een leuk gelijkwaardig event: Klik hier en er is meer!

Goedkoop parachutespringen in Nederland en Vlaanderen met lage kosten bij een paracentrum te Apeldoorn, Charleroi, Eelde, Enschede, Namen, Rotterdam, Seppe, Schaffen, Spa, Texel of Zeeland ook indoor skydive kado.

Springen met een parachute via een tandemsprong.
Zoekt u een origineel kado? Wilt u ervaren hoe het is om te parachutespringen? Maak nu kennis met parachute springen met de tandemsprong bij een paracentrum!
Na enkele grondoefeningen en een uitgebreide instructie maakt u, vastgekoppeld aan een instructeur, de sprong van uw leven. Als kado of doe zelf.

Parachutespringen op diverse plaatsen in Nederland.
De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. U springt dan aangehaakt aan een instructeur.
U krijgt geen theorieles en hoeft niets zelf te doen, behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring.

Tijdens een inleidend instructie legt de instructeur uit wat u te wachten staat. Dan stapt u het vliegtuig in en wordt u vastgekoppeld aan uw instructeur. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de jumpmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden. Tijdens deze absoluut indrukwekkende ervaring, kunt u genieten van een schitterend panorama.
Na een halve minuut opent zich boven uw hoofd een extra grote parachute.

Hiermee zweeft u zachtjes, hangend aan uw jumpmaster, terug naar de bodem.

Het unieke van een tandemsprong te Stadtlohn (Enschede) en omgeving Venlo is dat er vanaf 4000 meter (13000 ft) hoogte er wordt gesprongen, dit in tegenstelling tot de dropzones in Nederland waar men vanwege de aanvliegroute naar Schiphol begrensd is tot 2700 meter (9000 ft). Voor de tandemgast betekend dat ca. 54 seconden vrije val te Stadtlohn (Enschede) in plaats van 28 seconden in Nederland.

Duur 1,5 uur.

Deelnemers: Minimaal 1 persoon.

 

Klik hier voor parachute springen kado.Voor een kadobon voor diverse locaties bent u hier op de goede plek.

Parachute springen paracentrum Ameland.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Ameland.

Parachute springen paracentrum Apeldoorn.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Apeldoorn.

Parachute springen paracentrum Charleroi.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Charleroi / Namen.

Parachute springen paracentrum Eelde Hoogeveen te Eelde en Hoogeveen.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Eelde Hoogeveen te Eelde Hoogeveen.

Parachute springen paracentrum Enschede.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Enschede.

Parachute springen paracentrum Midden Nederland te Hilversum.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Midden Nederland te Hilversum.

Parachute springen paraclub Hoevenen te Belgie.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paraclub Hoevenen te Belgie.

Parachute springen bij Skydive Flandres te Moorsele.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij Skydive Flandres te Moorsele.

Parachute springen paracentrum Venlo.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Venlo.

Parachute springen paracentrum Skydive Rotterdam te Rotterdam.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Skydive Rotterdam te Rotterdam.

Parachute springen paracentrum Texel.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Texel.

Parachute springen paracentrum Vlaanderen.Betaalbaar parachutespringen met lage kosten bij paracentrum Vlaanderen.

Skydive paracentrum Spa.Betaalbaar skydiven met lage kosten bij paracentrum Spa.

 

 

Locaties, prijs en ONLINE bestellen klik hier.Goedkoop parachutespringen in Nederland met lage kosten bij een paracentrum te Apeldoorn, Eelde, Enschede, Rotterdam, Seppe, Schaffen, texel of Zeeland ook indoor skydive kado.

 

Indoor skydive. Wat ook leuk is om te doen is indoor skydive. U kunt hierbij vliegen / zweven.

 

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.

© 2019: Uitgaan en alles voor vrije tijd. | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress